La Tobogane este proprietate privată şi este obligatorie luarea la cunoştinţă a regulamentului în care sunt stipulate condiţiile şi regulile care trebuie respectate pe toată durata şederii în locaţie.

Odată intraţi în La Tobogane consimţiţi implicit la regulamentul locatiei şi va obligaţi să îl respectaţi. Orice reclamaţie ulterioară cu privire la cele de mai jos nu va fi luată în considerare.

OBLIGAȚIA DE SUPRAVEGHERE

Părinţii / aparţinătorii sau însoţitorii sunt obligaţi să supravegheze persoanele aflate în grija lor, fiind responsabili pentru orice prejudiciu suferit de aceste persoane şi/sau cauzat de către aceste persoane, fiind ţinuţi de asemenea de a aduce la cunoştinţă celor aflaţi în grija lor a prevederilor prezentului regulament.

Este interzisa iesirea copiilor neinsotiti de parinti in afara incintei La Tobogane, asadar in cazul accidentelor survenite in acest caz nu ne asumam raspunderea.

ACCES

Accesul se face numai după achitarea contravalorii taxei de intrare. Păstraţi biletul pentru control pe toată durata vizitei.

Este obligatoriu ca minorii să fie însoţiţi de un părinte sau un adult pe toată durata şederii în incintă. Nu vă lăsaţi copiii nesupravegheaţi.

Accesul şi şederea în incinta La Tobogane este permis doar în intervalul orar afişat. La ora închiderii este obligatoriu să părăsiţi incinta.

În scopul evitării accidentărilor se vor respecta cu stricteţe măsurile de siguranţă. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru pierderea sau furtul bunurilor personale lăsate nesupravegheate, monitorizarea acestora căzând strict în sarcina vizitatorilor.

Copiii trebuie sa respecte regulamentul citit de ei sau in prealabil de parinti si atentionarile facute de catre personalul La Tobogane.

FUMATUL ȘI FOCUL DESCHIS

 Fumatul este permis doar în locurile special amenajate şi semnalate în acest sens;

În clădirile din incinta La Tobogane fumatul este strict interzis (inclusiv ţigările electronice).

 Este interzisă aprinderea focului în incinta La Tobogane (inclusiv folosirea / amanajarea grătarelor).

PARCAREA

 Va rugăm să parcaţi automobilele numai în locurile special amenajate; parcarea nu este supravegheată. Când părăsiţi maşina, asiguraţi-vă că toate uşile, ferestrele sau trapa sunt închise şi încuiate şi că nu aţi lăsat niciun obiect de valoare la vedere în interiorul autovehiculului. Va rugăm să nu lăsaţi animalele nesupravegheate în interiorul autovehiculului.

 În caz de furt sau alt prejudiciu cauzat de terţi sau evenimente meteorologice nu ne asumăm nicio responsabilitate şi nu vom plăti nicio despăgubire în acest sens.

COMPORTAMENT

 Este interzis vorbitul vulgar sau folosirea expresiilor injurioase, comportamentul necivilizat şi agresiv.

 Este interzis accesul persoanelor cu semne evidente de îmbolnăvire sau cu igienă personală deficitară sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul sau de a solicita părăsirea locaţiei, fără drept de rambursare a taxei de intrare, oricărei persoane aflate în stare de ebrietate, sub influenţa drogurilor, având un comportament violent sau care nu respectă regulile de securitate.

 Este strict interzis accesul în perimetrul La Tobogane cu droguri, seminţe precum şi accesul cu arme de orice gen, cuţite, obiecte care pot provoca vătămări corporale celorlalţi vizitatori sau personalului La Tobogane.

 Toţi vizitatorii sunt rugaţi să poarte o ţinută decentă pe toată durata şederii în La Tobogane.

 Vizitatorii sunt obligaţi să arunce gunoaie, reziduuri, ambalaje de orice natură, mucuri de ţigară, etc. doar în spaţiile amenajate în acest sens atât în incinta cât şi în parcare.

 Este strict interzisă distrugerea sau degradarea vegetaţiei, a infrastructurii, a panourilor informative, a echipamentelor sau locurilor de joacă. Eventualele daune produse din neglijenţă, culpă şi/sau rea intenţie vor fi suportate integral de către persoana vinovată sau persoana adultă însoţitoare, după caz.

La Tobogane îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii.

IGIENA

 Utilizarea grupulurilor sanitare din incinta La Tobogane se va face respectând normele de igienă, iar după folosire obiectele sanitare vor fi lăsate curate pentru folosinţa ulterioară de către alţi vizitatori.

 Totodată, este interzisă satisfacerea necesităţilor fiziologice în alte locuri decât în spaţiile special amenajate ca toalete.

INTERZIS UTILIZAREA CONFETILOR

LOCURILE DE JOACĂ

 Locurile de joacă/jucăriile sunt destinate exclusiv copiilor, sub supravegherea părinţilor/aparţinătorilor sau însoţitorilor. Adulţii nu au voie să folosească echipamentele montate în aceste locuri. Accesul şi utilizarea echipamentelor de joacă de către copii cu vârstă sub 10 ani se va face doar în prezenţa unui însoţitor adult, în caz contrar, aparţinătorii acestora se fac responsabili pentru posibilele accidente şi/sau daune produse.

 Nu este permis consumul mâncării şi/sau a băuturilor alcoolice în perimetrul locurilor de joacă şi este interzisă vandalizarea spaţiilor de joacă prin distrugerea echipamentelor.

 Accesul copiilor la locurile de joacă este liber, acesta fiind limitat numai în funcţie de vârstă / înălţime / greutate.

 Este interzisa coborarea pe tobogan cu capul in jos.

 Activităţile opţionale se vor face doar sub supravegherea personalului La Tobogane sau a subcontractorilor, după caz.

 Nu intrati in spatiul de actiune si protectie a jocurilor.

 Nu rupeţi IARBA şi FRUNZELE

EVENIMENTE ORGANIZATE ȘI PETRECERI

 Nu este permisă organizarea activităţilor pentru grupuri sau a petrecerilor fără o rezervare prealabilă.

 Organizarea petrecerilor se face doar în spaţiile special amenajate şi cu plata tarifelor afişate.

 Pentru informaţii va rugăm să vizitaţi website-ul La Tobogane şi să ne contactaţi pentru rezervări.

FILMARE ȘI FOTOGRAFIERE

 Filmarea şi fotografierea sunt permise în incinta La Tobogane. Filmarea şi fotografierea profesională sau comercială necesită autorizarea scrisă prealabilă din partea conducerii La Tobogane.

 In cazul in care in cadrul evenimentelor organizate in spatiul de joaca parintii care nu sunt de acord sa apara pozele copiilor lor pe site-ul firmei, trebuie sa dea o declaratie

ANIMALE DE COMPANIE

 Animalele de companie nu sunt permise în La Tobogane.

ALTE ACTIVITĂȚI INTERZISE

 Este interzisă vânzarea, promovarea, împărţirea de mostre, recrutarea sau intervievarea de persoane în incinta şi/sau în parcare, fără acordul prealabil scris al conducerii La Tobogane;

 Este interzisă atingerea firelor sau a panourile electrice;

 Este interzis comportamentul agresiv fizic şi/sau verbal la adresa celorlalţi vizitatori sau a personalului;

LIMITAREA RĂSPUNDERII

 La Tobogane nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele accidente sau alte evenimente care pot surveni în cazul nerespectării acestor reguli.

 Pe perioada vizitei, adulţii însoţitori îşi asumă responsabilitatea pentru respectarea prezentului regulament.

 Accesul în incinta La Tobogane implică acceptarea prezentului regulament şi asumarea consecinţelor ce derivă din încălcarea acestuia.

 Vizitatorii au obligaţia de a respecta indicaţiile personalului La Tobogane.

 Va rugăm să respectaţi prezentul Regulament care stă la baza şederii dvs. în incinta La Tobogane.

 Nu suntem răspunzători pentru eventualele accidente survenite şi prejudicii cauzate terţelor persoane ca urmare a nerespectării de către vizitatori a indicaţiilor personalului La Tobogane şi a prezentului regulament;

Prezentul regulament trebuie însuşit şi respectat de copii şi/sau de către însoţitorii adulţi, iar în cazul nerespectării sale ne rezervăm dreptul de a interzice accesul în incinta fermei şi / sau să evacuăm spaţiul.

NE REZERVĂM DREPTUL DE A:

 Evacua vizitatorii care încalcă regulile de securitate şi disciplină impuse prin prezentul regulament.

 Întrerupe activităţile în cazul unor condiţii meteorologice nefavorabile (vânt, furtună, ploaie, etc) fără rambursarea taxei de intrare;

 Limita accesul liber în unele zone ale La Tobogane în timpul desfăşurării anumitor evenimente speciale.

 Modifica / amenda programul, activităţile şi închiderea unor facilităţi datorită unor cauze tehnice, biologice şi / sau meteorologice.

Echipa La Tobogane vă mulțumeşte anticipat pentru respectarea prezentului Regulament și vă urează să aveți o vizită placută.